Marknadsförare & kommunikatör sökes

Vad innebär tjänsten?
Som marknadsförare och kommunikatör på Riksteaterns Tyst Teater arbetar du med både extern och intern marknadsföring och kommunikation, med syfte att sprida kunskap om teckenspråksperspektivet inom Riksteaterrörelsen. Fokus för rollen är att öka publiksiffrorna genom att värna om befintliga arrangörer och målgrupper samt att nå nya. Utifrån de lokala riksteaterföreningarnas behov och Riksteaterns givna ramar marknadsför och kommunicerar du produktioner, föreställningar och event. Du är ansvarig för Riksteaterns Tyst Teaters hemsida och för att information om verksamheten når ut till våra mål- och intressentgrupper. Du är en del av Riksteaterns Tyst Teater, vilket innebär att du arbetar i ett bikulturellt och tvåspråkigt arbetslag.

Vad är viktigt för rollen?
Du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller motsvarande erfarenhet förvärvat i arbetslivet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta strategiskt och operativt som marknadsförare och kommunikatör och att du har kompetens om döva och den teckenspråkiga målgruppen. Du är flytande i svenskt teckenspråk och du är van vid att göra översättningsarbete till och från teckenspråk. Det är meriterande om du har kunskaper i internationella tecken.

Du är en god skribent och har erfarenhet av att arbeta med webben som verktyg. Du kan göra enklare videoredigeringar och har grundläggande kunskaper i Adobe Photoshop, Indesign och Premiere. Du har dokumenterad erfarenhet av målgruppsarbete och av att skriva copytexter för olika kanaler. Du har även dokumenterad erfarenhet av film- och bildproduktion som en del i marknadsföringsarbete. Det är meriterande om du känner till och har god förståelse för dövföreningarna. Meriterande med erfarenhet av arrangörskap och eller publikarbete. Det är också en fördel om du har erfarenhet av projektledning och av grafisk formgivning.

Du är en skicklig kommunikatör som anpassar informationen till situation och mottagare. Du planerar, organiserar och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt utifrån vad som är viktigast för organisationen och tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställnings på 6 månader. Det är en heltidstjänst med placering i Hallunda, utanför Stockholm. Arbetet kan innebära en del resor i landet och visst kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Klicka här för att komma till ansökan. Välkommen med din ansökan senast den 2 juni!

För mer information kontakta
Mindy Drapsa, konstnärlig ledare Tyst Teater
FaceTime: 073-508 66 92

Karin Morell Hammarsten, personalspecialist
Tel: 073 -063 66 85

Ylva Björklund, Teaterförbundet, Avdelning 15
FaceTime: 070-637 57 66