TYST TEATERS FÖRESTÄLLNINGAR

Hösten 2019 sätter vi upp Peter Pan som är helt språklös och fysisk föreställning om pojken som vägrar att bli stor. När han mister sin mamma går barndomen förlorad och drömmar förvandlas till mardrömmar. Med fantasins hjälp flyr han från sitt eländiga hem och tar sig till landet ”Ingenstans”, möjligheternas land, där lojala vänner och spännande äventyr ger honom styrkan att tro på sig själv. Följ med Kapten Krok, Tingeling, Tiger Lily och krokodilen på deras hissnande strapatser.

År 2020 fyller Tyst Teater 50 år! Det firar vi med att sätta upp Buhu och Stank! Två nyfikna, blyga och ambitiösa clowner kommer att sättas på prov i denna visuella jubileumsföreställning på det universella clownspråket som utlovar båda improvisation och skratt.

Romeo och Julia på Gullbacken spelas hösten 2020. Tyst Teater tar här Shakespeares klassiska pjäs Romeo och Julia och förflyttar den till ett svenskt ålderdomshem år 2020. Romeo och Julia har nått livets höst och hamnar på samma avdelning. När passionen börjar spira mellan demens och lårbensbrott, katetrar och anhöriga som vägrar förstå så får kampen för den stora hemliga kärleken ännu mer glöd. Sista beställningsdag 1 december. Är du arrangör – läs mer här.

Tillsammans med Teater Manu sätter vi upp Rampfeber våren 2021. Har du undrat vad som händer bakom kulisserna på en teater? Premiären är här men saker försvinner och stämningen skruvas upp när några skådespelare virvlar in vid fel tid, andra glömmer sina repliker och samtliga använder fel dörrar. Till slut har alla tappat både kontroll och tålamod och regissören blir tvungen att kliva in och försöka styra upp situationen. Men allt som kan gå fel, går verkligen fel. Är du arrangör – läs mer här.

Varmt välkomna till Tyst Teater – banbrytande scenkonst på teckenspråk!