Biljettinformation Tyst Teater 50 år

Med anledning av coronaviruset flyttar vi fram Tyst Teaters jubileumshelg till 20-21 november. Vi strävar efter ett motsvarande program som sattes upp till det ursprungliga firandet och jobbar nu med att boka om konstnärliga team och artister.

Helgen kommer att ha samma programpunkter som planerat, eventuellt med andra ensembler och artister. Scenen är din på Dövas Hus planeras genomföras 20 november. Tyst Teater Festival och Barnfestival (dagtid lördag) kommer att äga rum på Riksteatern 21 november. Kvällens middag Back to 70’s kommer istället ske på Festvåningen Nalen. En nyhet är att Louisana Avenue med Jamila Ouahid förgyller festen med oss.

Din biljett gäller
Biljett du redan köpt gäller till respektive kategori. Förutom att längta till hösten behöver du ladda biljett igen på http://download.tickster.com/ för att det ska stå rätt datum på biljett.

Återköp
Kan du inte komma? Vi erbjuder återköp under 4 veckors period. Fram till 24 april kan du få tillbaka pengar för ditt köp (minus serviceavgift). Kontakta Ticksters kundtjänst på support@tickster.com så hjälper de dig med ditt återköp.

Vi hoppas att så många som möjligt väljer att behålla sina biljetter då situationen drabbat oss hårt. Nu är tid att stötta varandra.

Varmt välkommen!

 


Har du frågor eller funderingar? Kontakta gärna vår projektledare för jubileet; Elsa Brunemalm på elsa.brunemalm@riksteatern.se!