Köpa teater år 2016

Är du arrangör och vill boka Tyst Teater år 2016? Då är det hög tid nu att boka oss för år 2016!

Våren 2016 erbjuder Tyst Teater två unika föreställningar. Vårsäsongen börjar med ett magiskt familjeäventyr om drakar, mod och vänskap. Lilla Röd vänder sig till barn mellan 5-9 år och kan ses av hela familjen. Vårsäsongen fortsätter sedan med en poetisk dansteater om strävan efter det felfria. Perfektion blir en unik scenkonst med livesändning i lokaler över hela Sverige.

Hösten 2016 sätter vi upp ett tragikomiskt och samhällsaktuellt drama om en ung killes sökande efter sin identitet. Gråter stora killar? är en föreställning om att hitta sig själv och sin plats i samhället. När unga kvinnor tar mer plats i samhället, vad händer då med mansrollen?

Tyst Teaters produktioner 2016

Du beställer smidigast via Scenkonstportalen. Sista dag för beställning av Lilla Röd och Perfektion är 15 november och för Gråter stora killar? 6 december. Vill du veta mer om produktionen eller komma i kontakt med arrangören på din ort? Kontakta Riksteaterns distriktsansvariga på da@riksteatern.se.

» Läs mer om Lilla Röd här
» Lilla Röd på Scenkonstportalen

» Läs mer om Perfektion här
» Perfektion på Scenkonstportalen 

» Läs mer om Gråter stora killar? här 
» Gråter stora killar? på Scenkonstportalen