Publikcoacher sökes

 Riksteaterns Tyst Teater söker publikcoacher i Örebro!

Tyst Teater har nu ett pågående Arvsfondsprojekt – Publikcoacher för dövkulturen. Som en del av projektet ska publikcoacher i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Falun och Sundsvall anställas. Nu söker vi publikcoacher till Örebro.

Anställningen sträcker sig på ungefär tre år mellan perioden 1 jan 2020 – 31 sep 2022. Tjänsten omfattar i genomsnitt ca 30 timmar per månad, där vissa perioder kommer vara mer intensiva än andra. Du planerar tillsammans med projektledaren kommer hur du ska jobba och har därför stor möjlighet att själv påverka dina arbetstider.

Arbetsuppgifterna kräver en förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Eget initiativ och strukturerad planering av arbetet är en förutsättning för lyckat resultat. Du har en god förmåga att uttrycka sig i teckenspråk och skrift. Du har även ett brett kontaktnätverk inom dövsamhället. Är du engagerad inom dövkulturen eller kultur generellt är det meriterande. Likaså om du har erfarenhet av att arbeta inom projekt tidigare.

Arbetet innebär en stor flexibilitet och går att kombinera med studier och annat jobb. All arbetsuppgifter görs på hemmaplan. Workshop hålls på Riksteatern i Hallunda en gång per år.

Arbetsuppgifterna kommer bl.a. att bestå av
• Ha nära kontakt med projektledare genom mail/Skype/SMS
• Ha ett bra samarbete med lokala teaterhus
• Bevaka skolföreställningar inom sin region
• Skapa ett kontaktnätverk på sin hemmaplan vilket kan innebära dövföreningar, teaterföreningar eller kulturpolitiker
• Sprida marknadsföring om Tyst Teaters föreställningar

Varaktighet/Arbetstid/Lön
Omfattning: Timanställd, i snitt 8 h i veckan motsvarande en deltidstjänst på 20%
Anställningsform: Intermittent visstidsanställning
Tillträde: Så snart som möjligt eller efter överenskommelse

Kollektivavtal finns mellan Svensk Scenkonst, Teaterförbundet och Akademikerförbundet

Ansökan
Vi kommer ha löpande intervjuer via Skype/bildtelefon under ansökningsperioden. Vid frågor, kontakta David Farkas, projektledare Tyst Teater: david.farkas@riksteatern.se.

Skicka in din ansökan senast den 18 mars 2020 här.