Tyst Teater Festival

Tyst Teater firar ett halvsekel av scenkonst genom att arrangera endagsfestival. Entré till alla föreställningar, workshops och föreläsningar ingår i biljetten.

Köp din biljett här!


Med anledning av coronaviruset flyttar vi fram Tyst Teaters jubileumshelg till 20-21 november. Vi strävar efter ett motsvarande program som sattes upp till det ursprungliga firandet och jobbar nu med att boka om konstnärliga team och artister. Helgen kommer att ha samma programpunkter som planerat, eventuellt med andra ensembler och artister. Mer information om programinnehåll kommer.


Plats: Riksteatern, Hallundavägen 30, Norsborg
Tid: kl 10-16 (programmet börjar kl 11)

Vi erbjuder även Barnfestival (med separat program) för barn mellan 5-13 år, läs mer om det här. Vill du ta med barn på Tyst Teaters Festival (full program) tillsammans med dig? Det går absolut bra. Barn upp till 4 år som kan sitta på medföljande vuxens knä går in gratis – viktigt att anmäla detta i förväg via mail till tystteater@riksteatern.se. Ordinarie pris gäller annars både vuxen och barn. Ledsagare betalar ordinarie pris.

Varmt välkomna!

Har du frågor eller funderingar? Kontakta gärna vår projektledare för jubileet; Elsa Brunemalm på elsa.brunemalm@riksteatern.se!

Tillbaka till jubileets huvudmeny