Delta

Älskar du också scenkonstupplevelser som stannar kvar, pirrar i magen och ger en klump i halsen? Var med och diskutera hur Tyst Teater utvecklas i framtiden. Vårt mål är att vi ska bli din arena för medskapande och utveckling inom scenkonsten. Du får gärna kontakta oss och berätta vad du tycker. Och vad du vill att vi ska göra i framtiden.

Såhär kan du delta just nu:
• Dela på Facebook – Tycker du om något på vår webb? Dela med dina vänner.
• Bli medlem – och delta i Riksteaterns breda verksamhet.

Arrangera

Vill du påverka vad som spelas hos dig? Eller kanske göra ett arrangemang på din ort? Då finns alla möjligheter hos oss. Vi är en stor folkrörelse med lång erfarenhet av att det är kul att arrangera saker tillsammans. Riksteatern har ett större utbud och ett mer omfattande nätverk för lokalt scenkonstintresserade än någon annan aktör i Sverige. Vi kan bidra med matnyttig och inspirerande information som lockar till föreställningsköp och leder till lyckat publikarbete.

Kontakta oss om du svarar ja på någon av de här frågorna:
• Vill du köpa en av våra föreställningar?
• Behöver du hjälp och konkreta tips med att arrangera?
• Vill du bli en del av Riksteatern?

Publik

Är du intresserad av att se Tyst teater spela nära dig? Om det redan finns en riksteaterförening på din ort så är bästa sättet att påverka deras repertoar att bli medlem.
Som medlem kan du påverka föreningens framtida repertoar och på så vis även göra det möjligt för andra på din ort att möta Tyst teater. Du blir enkelt medlem här: www.riksteatern.se/medlem Du bör förstås också anmäla dig för nyhetsbrev här på sidan, så att du kan vara säker på att inte missa någon av Tyst teaters kommande föreställningar