Seminarium: Parismiddagen

Tyst Teater i samarbete med Sveriges Dövas Riksförbund (SDR) och lokala arrangörer vill bjuda in dig till seminarium med fokus på föreställningen Parismiddagen och dövrörelsen. Seminarierna ska belysa dövkulturen och dövhistorien med panelsamtal med paneldeltagare från Parismiddagens ensemble, SDR och en lokal medverkande. Seminarierna anordnas i Göteborg, Leksand, Stockholm samt Örebro. Seminarierna äger rum efter föreställningarna och sker på teckenspråk samt taltolkas till svenska

Läs mer och anmäl dig här!
» Göteborg 24 april
» Leksand 29 april
» Stockholm 13 maj
» Örebro 19 maj

Seminarierna är kostnadsfria där fika ingår. Antal platser är begränsade – först till kvarn gäller. Köp din föreställningsbiljett till Parismiddagen här


År 2018 fyller den svenska dövrörelsen 150 år. Riksteaterns Tyst Teater firar då med tre föreställningar, där Parismiddagen är en av tre föreställningar, där vi hyllar dövhistorien och teckenspråket. I Debbie Z. Rennies regi tar Parismiddagen med dig på en finurlig tidsresa om dövas förutsättningar för över hundra år sedan och idag. En praktfull, visuell och färgglad föreställning med både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Rätt efter rätt serveras, minne efter minne berättas.