Dövas Dag i Sundsvall

Årets upplaga av Dövas Dag var i Sundsvall och arrangerades av Medelpads Dövas Förening. Temat var ”Vi är olika men lika”. Riksteaterns Tyst Teater var också på plats som cirka 500 andra personer. Kommunikatören Elsa Brunemalm deltog båda på fredagens konferens och lördagens mässa. Konstnärliga ledaren Josette Bushell-Mingo, producenten Mia Modig och arrangörstödet Rebecca Hellqwist deltog på lördagens mässa. Riksteaterns Tyst Teater hade ett eget bord på mässan och även en egen punkt då Josette och Mia berättade om Tyst Teaters produktioner år 2014, vilket kommer att fyllas med båda skratt och allvar. Se nedan för några bilder från Dövas Dag. Fler bilder finns vår Instagramkonto (länk) och även på Medelpads Dövas Förenings Facebooksida (länk). Nästa år kommer Dövas Dag att hållas i Hässleholm. Vi ses där!
» Läs mer här om Dövas Dag